Klodser i ramme, flere former – Glückskäfer

149,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Træklodser i ramme fra Glückskäfer. Her får du et sæt med 16 klodser i forskellige farver, former og størrelser. De farverige og flotte klodser fra Glückskäfer kommer i en ramme som kan bruges til opbevaring af træklodserne. Trærammen kan også bruges til puslespilsbakke for klodserne, eller som en del af en bygge konstruktion.

Brug klodserne til almindelig bygge og konstrukstionslege. Læg dem ud og skab billeder og mønstre eller farvesorter dem. Klodser af træ har mange forskellige muligheder og er et skønt, bæredygtigt og holdbart stykke legetøj.

Rammen med træklodser fra Glückskäfer er velegnet som første sæt træklodser til det mindre barn. En overskuelig mængde klodser med forskellige former og farver.

Rammen måler 15×15 cm og den mindste træklods måler 4x4x1cm.

Trælegetøjet fra Glückskäfer er produceret i Europa af FSC-godkendt træ. Det er kun farvet med ikke-giftige vandbasserede farver og designet og skabt til leg i mange år.

Værd at vide:

  • Ramme med træklodser fra Glückskafer
  • Indeholder 16 klodser og en ramme
  • Trælegetøj
  • Velegnet som første sæt klodser
  • Open ended legetøj
  • FSC-godkendt træ og uden skadelige kemikalier
  • Anbefalet alder 1år+
Alder

Materiale

Træ

Brand

Glückskäfer

Glückskäfer – Holdbart kvalitetslegetøj! Glücskäfer er et tysk mærke, som høre til virksomheden Nic. Nic og Glückskäfer har i mange år produceret naturligt og bæredygtigt legetøj. Særligt trælegetøj er en stor del af deres brand, og her har de lagt fokus på holdbarhed, kvalitet og godt legetøj. Gluckskafers legetøj af træ har fokus på barnet, og derfor indbyder legetøjet til masser af leg hvor barnet selv skal bringe fantasi spil. Legetøjet er designet til blandt andet at styrke barnets fantasi, motoriske færdigheder, kreativitet, og teknisk forståelse. Trælegetøjet fra Glückskäfer er af høj kvalitet og skabt til at kunne holde til leg i flere generationer. Du får her derfor slidstærkt og stabilt legetøj. Derudover er kvalitetslegetøj, da det bringer mange muligheder for leg med sig. Glückskäfers træprodukter går i kategorien som open ended toys, da det er legetøj, som styrker fantasi og kreativitet i brugen, og ikke kun kan leges med på få måder. Naturligt og sundt trælegetøj! Legetøjet fra Glückskäfer er lavet af naturlige materialer, primært træ, og da design og produktion har fokus på børn er legetøjet derfor skabt, så det er sikkert for også små børn at lege med. Der er derfor kun brugt naturlige materialer til fremstilling af trælegetøjet og overholder alle sikkerhedsbestemmelser(EN71) i hele fremstillingsprocessen. Glückskafer arbejder efter ”kvalitet kommer før kvantitet” og derfor kontrollers hvert eneste produkt under produktionen.

Du kunne også være interesseret i...