Insekter af træ, 18 dele – Grapat

279,00 kr.

På lager

Produkt ID: 9918 Varenummer (SKU): 19-209 Kategorier: , , , , ,
grapat brand logo

Søde, farverige og fine insekter af træ fra Grapat. Træinsekterne kommer i 6 forskellige farver og 3 forskellige former, så hvert sæt indeholder hele 18 søde træ insekter og en økotex stofpose.

De farverige insekter har 3 forskellige former, men forstiller ikke nogle bestemte insekter. De giver så ledes rig mulighed for at tage fantasien i brug og forestille sig, myrer, larver, mariehøns, biller og orme. Måske de kan blive til noget helt andet når fantasien først går i gang?
Brug insekterne fra Grapat til at bygge små verdener, snakke om naturen, lave insektbo, stille på række, snakke om farver. Det fine træ legetøj har en dejlig rund facon og er rart at røre ved. Måske et lille træ insekt kunne være en ven i lommen?

Grapat trælegetøj er designet med henblik på at fantasien skal skabe legen, og derfor er insekterne og andet legetøj fra Grapat oplagt til open ended play. Legetøj skabt af Grapat er derudover altid uden skadelige kemikaler og kun farvet med vandbasseret naturlige farver.

Lad fantasien blomstre og udfolde sig med disse søde insekter fra Grapat.

Insekterne måler: “Mariehøne”: 4cm, “Myre”: 4,4cm og “larve”:5,2cm

Værd at vide:

  • Insekter af træ fra Grapat
  • Sættet indeholder i alt 18 stk i forskellige farver og former
  • Fri for unødig kemi
  • Open ended legetøj
  • Indbyder til brug af forestillingsevnen
  • Måler 4cm-5,2cm i størrelsen
  • Anbefalet alder 3år+

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...