Hytte i skoven – Bumbu

498,00 kr.

Kun 3 tilbage på lager

En fin træhytte fra Bumbu toys. Hytten kan fx bruges til leg med trædyr eller andre figurer. Så kan de bo i skoven.

Det smarte ved hytten er at den er kun en facade med dør og vindue. På den måde kan der bagved bygges lige så stort eller småt et hjem, som man har lyst det. Det kunne fx være med træklodser. Eller måske døren er magisk og fører ind til et eventyrland.

Dem fine hytte er unikt, da det er skåret og slebet i hånden og malet med fine deltajer, i hånden også. Kun med brug af organiske olier og vandbaserede ikke-giftige farver.

Anbefalet alder fra 3 år+

 

Brand

Bumbu Toys

Bumbu Toys laver smukt, detaljerigt og unikt trælegetøj. Alt deres trælegetøj er skabt i hånden. Både udskæring, slibning og dekoration med farver og små detaljer. Bumbu toys vægter kvalitet, godt håndarbejde og sikkerhed højt. Derfor er legetøj fra Bumbu kun farvet med vandbaserede ikke-giftige farver og behandlet med organiske olier. Helt uden brug af skadelig og unødigvid kemi. Træet naturlige struktur kan tydeligt ses og føles i gennem farven. Trælegetøjet fra Bumbu er af højkvalitet og meget lækkert. Bumbu toys en virksomhed som holder til højt oppe inde i Romanien. De bruger og elsker træ til deres legetøj pga det bæredygtige element, dets naturlige sikkerhed og på grund af de sanseoplevelser barnet har når de leger med legetøjet. Bumbu toys laver blandt andet mange forskellige dyr af træ. De mange forskellige træfigurer har alle hver deres udtryk af de er dekoreret i hånden og dermed bliver unikke. Derudover laver bumbu andre skønne trælegetøj som er anerledes og sjove som deres vandmelon og avokado af træ. Eller legetøj som egner sig perfekt til verdensbyggeri. Deres store smukke træer som er så detaljerige og forbløffende passer perfekt til leg med deres trædyr.