Hus og møbler af træ, Natur – Glückskäfer

449,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Produkt ID: 14399 Varenummer (SKU): 523264 Kategorier: , , , ,

Det fineste sæt med hus og møbler af træ fra Glückskafer. Sættet her er uden farve og derfor ses træets naturlige smukke åre og mønstre meget tydeligt. Sættet indeholder nogle forskellige træklodser med former som stole, bænk og bord. Derudover er rammen af sættet formet som et hus med gulv, og dertil er der flere klodser som har forskellige former hvor man med lidt fantasi nemt kan lege at det fx er senge, en rutsjebane, vægge eller noget helt andet.

Glückskafer huset går i kategorien open ended legetøj, kan det kan bruges på flere måder og indbyder til fantasi og kreativtankegang. Det lille dukkehus hjælper dog nemt den open endede leg ved at nogle af delene åbenlyst ligner stole og borde. Det kan derfor være en støtte til at sætte gang i fantasien og legen.

Brug sættet med trælegetøj fra Glückskafer til at skabe og bygge små verdener, måske huset skal bruges som dukkehus til små figurer eller blive en del af en bondegård, eller en lille butik? måske de flade “senge” er kælke eller ramper til små biler. Der er masser af muligheder med det fine dukkehussæt fra Glückskäfer.

Sættet indeholder hele 17 dele og måler 22 x 7 x 15 cm. Trælegetøjet fra Glückskäfer er uden skadelige kemikalier, og er produceret af FSC-certifieret træ. Derudover er legetøjet skabt til leg og er derfor holdbart og af højkvalitet.

Hus sættet med møbler af træ fås også i farver. Sæt med grøn/gul.

Værd at vide:

  • Hus m. møbler fra Glückskäfer
  • Open ended trælegetøj
  • Indeholder 17 dele
  • Måler 22 x 7 x 15 cm
  • Fås i sæt med farver
  • Perfekt som lille dukkehus
  • Fri for skadelig kemi
  • Kan bruges fra 10 måneder+
  • Anbefalet alder 2 år+
Alder

Farve

Brand

Glückskäfer

Glückskäfer – Holdbart kvalitetslegetøj! Glücskäfer er et tysk mærke, som høre til virksomheden Nic. Nic og Glückskäfer har i mange år produceret naturligt og bæredygtigt legetøj. Særligt trælegetøj er en stor del af deres brand, og her har de lagt fokus på holdbarhed, kvalitet og godt legetøj. Gluckskafers legetøj af træ har fokus på barnet, og derfor indbyder legetøjet til masser af leg hvor barnet selv skal bringe fantasi spil. Legetøjet er designet til blandt andet at styrke barnets fantasi, motoriske færdigheder, kreativitet, og teknisk forståelse. Trælegetøjet fra Glückskäfer er af høj kvalitet og skabt til at kunne holde til leg i flere generationer. Du får her derfor slidstærkt og stabilt legetøj. Derudover er kvalitetslegetøj, da det bringer mange muligheder for leg med sig. Glückskäfers træprodukter går i kategorien som open ended toys, da det er legetøj, som styrker fantasi og kreativitet i brugen, og ikke kun kan leges med på få måder. Naturligt og sundt trælegetøj! Legetøjet fra Glückskäfer er lavet af naturlige materialer, primært træ, og da design og produktion har fokus på børn er legetøjet derfor skabt, så det er sikkert for også små børn at lege med. Der er derfor kun brugt naturlige materialer til fremstilling af trælegetøjet og overholder alle sikkerhedsbestemmelser(EN71) i hele fremstillingsprocessen. Glückskafer arbejder efter ”kvalitet kommer før kvantitet” og derfor kontrollers hvert eneste produkt under produktionen.

Du kunne også være interesseret i...