Havfruehale, stor – Sarahs silks

598,00 kr.

På lager

Klar på at lege havfrue leg? Det er hurtigt og nemt med denne smukke hale af silke fra Sarahs silks.

Silkehalen er lavet som en nederdel, som er kort foran og lang med en havfruehale i bag. smuk og simpel, og i alle regnbuens farver.

Havfrue udklædningen fås i 2 forskellige størrelser, stor og lille.

Den store måler: 66 cm fra top og ned til midten af halen, og ca. 52 cm i omkredsen, hvor elastikken sidder. Er lavet til at skulle kunne passe en 5-7 årig.

Den lille måler 52 cm fra top og ned til midten af halen, og 52 cm i omkredsen hvor elastikken sidder. passer ca. 3-4 årig.

 

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.