Tilbud

Grotter regnbue – Glückskäfer

382,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Produkt ID: 13742 Varenummer (SKU): 523030 Kategorier: , , , , , ,

Grotter af træ fra Glückskafer. Sættet indeholder 9 dele i forskellige farver. Træet er kun farvet med vandbasserede ikke-giftige farver. Glückskäfers trægrotte er et stykke robust og holdbart trælegetøj. Trælegetøjet har mange muligheder, da det kan leges med på mange forskellige måder og indgå i mange forskellige lege. Træ grotterne er derfor i kategorien open ended legetøj, og indbyder derfor til at styrke kreativtet og fantasi.

Brug grotterne i en leg hvor der skabes en verden. Måske det er en verden med dyr, biler, familer, prinsesser, eller noget helt andet. Sættes 9 dele kan ved hjælp af lidt fantasi måske blive til en træhus, en fold eller en carport. Derudover kan det blive til massevis af andre ting, det er kun fantasien som sætter grænserne.

Glückskäfers trælegetøj er lavet af FSC-godkendt træ og produceret i Europa.

Sættet måler 18cm x 7cm x 15 cm

Værd at vide:

  • Træ grotter fra Glückskäfer
  • Indeholder 9 dele i forskellige former, størrelser og farver
  • FSC-godkendt træ
  • Vandbasserede farver uden skadelig kemi
  • Open ended legetøj
  • Måler: H: 15cm D: 7cm B:18cm
  • Anbefalet alder fra 2år+
Alder

Materiale

Træ

Brand

Glückskäfer

Glückskäfer – Holdbart kvalitetslegetøj! Glücskäfer er et tysk mærke, som høre til virksomheden Nic. Nic og Glückskäfer har i mange år produceret naturligt og bæredygtigt legetøj. Særligt trælegetøj er en stor del af deres brand, og her har de lagt fokus på holdbarhed, kvalitet og godt legetøj. Gluckskafers legetøj af træ har fokus på barnet, og derfor indbyder legetøjet til masser af leg hvor barnet selv skal bringe fantasi spil. Legetøjet er designet til blandt andet at styrke barnets fantasi, motoriske færdigheder, kreativitet, og teknisk forståelse. Trælegetøjet fra Glückskäfer er af høj kvalitet og skabt til at kunne holde til leg i flere generationer. Du får her derfor slidstærkt og stabilt legetøj. Derudover er kvalitetslegetøj, da det bringer mange muligheder for leg med sig. Glückskäfers træprodukter går i kategorien som open ended toys, da det er legetøj, som styrker fantasi og kreativitet i brugen, og ikke kun kan leges med på få måder. Naturligt og sundt trælegetøj! Legetøjet fra Glückskäfer er lavet af naturlige materialer, primært træ, og da design og produktion har fokus på børn er legetøjet derfor skabt, så det er sikkert for også små børn at lege med. Der er derfor kun brugt naturlige materialer til fremstilling af trælegetøjet og overholder alle sikkerhedsbestemmelser(EN71) i hele fremstillingsprocessen. Glückskafer arbejder efter ”kvalitet kommer før kvantitet” og derfor kontrollers hvert eneste produkt under produktionen.

Du kunne også være interesseret i...