Grøntsager – Raduga Grez

449,00 kr.

På lager

Virkelig smukt sæt med lækre grøntsager af træ fra Raduga Grëz. De fine træ grøntsager er en perfekt match til legekøkkenet.

Sættet med legemad indeholder forskellige grøntsager lige fra aubergine og kartoffel til gulerod og tomat. Lækkert og lige klar til at blive severet.

Raduga har i deres produktion af legemaden har haft fokus på at indebyde til at frugt og grønt er sundt og lækkert ernæring. Her mener de at grøntsagerne bliver mere naturlige for barnet, når de indgår i legen.

Træmaden er kun farvet med ikke-giftige vandbasserede farver.

Anbefalet alder 3 år+

Brand

Raduga Grez

Raduga Grëz er en russisk familievirksomhed som laver det fineste trælegetøj. I deres produktion af legetøjet har de stor fokus på børns legemuligheder med legetøjet, og derfor er Radugas trælegetøj open-ended. At deres trælegetøj er open-ended betyder at det er designet til at have mange muligheder, og indbyder til fantasi og kreativitet. Der kan ikke kun leges med trætingene på én bestemt måde. Lad fantasien føre legen med Raduga Grez legetøj. Et af de finere kendetegn ved deres legetøj er deres smukke støvede farver. Alt deres legetøj er lavet af træ, hvor der har været fokus på at bevare træets naturlige skønhed i form af åre, struktur og mærker. Trælegetøjet er farvet et tyndt med giftfri vandbasserede farver, og er ikke lakeret. På denne både bevare de den naturlige duft og følelse af træ. Raduga Grez's trælegetøj er håndlavet, og emmer af at hvert enkelt stykke legetøj er unikt grundet træet. Derudover har Raduga Grëz i deres produktion fokus på bæredygtighed, og køber kun træ fra professionelle leverandører, som selv planter træer, når der hugges. De har valgt at bevare deres produktion i Rusland. Flere af Raduga Grez's produkter kommer i en økologisk bomuldspose. Det er både smart i forhold til opbevaring og for at spare på unødvendig plastik emballage. Med Raduga Grëz for du lækkert kvalitets trælegetøj, som både er smukt, indbydende og giftfri.