Gennemsigtige magneter, 34 dele – Connetix

478,00 kr.

På lager

Produkt ID: 45758 Varenummer (SKU): CON-EU-C34 Kategorier: , , , , ,

Et spændende sæt magneter fra Connetix. Sættet her indeholder gennemsigtige magnetplader, som er en perfekt tilføjelse til de mange farverige magneter fra Connetix.

De gennemsigtige magneter indbyder til en masse ny og anderledes leg, og kan udfordre byggemulighederne til at opnå nye og sjove højder!

Connetix magneter er S.T.E.M legetøj, hvilket betyder at det understøtter og styrker disse kompentencer. Sciene, technology, engineer, mathematics. Det er kun fantasien som sætter grænserne i legen med Connetix tiles magnetlegetøj.

De gennemsigtige magneter her er  helt oplagte som vinduer i et byggeri, eller som is, hvis der leges vintertema, eller bygges et “is slot”. De kan også bidrage til noget ekstra og bryde farverne, når der bygges smukke mønstre med connetix tiles. Det er næsten umuligt at lade være med at gå i gang med at bygge, hvis du sidder med Connetix, uanset om du er barn eller voksen.

Sættet med 34 gennensigtige dele indeholder;

2 x sekskanter

4 x  store plader (størrelse 2×2 af standardpladerne)

12 x standard plader

4 x halv-plader

12 x forskellige trekanter. ( 3 forskellige former)

Magneterne fra Connetix er produceret med stærkere magneter og ultralydssvejset med nitter, for at øge sikkerheden. Pladernes overflade er diamantformet, for at styrke hver enkelt plade og mindske risikoen for at der kommer mange ridser på overfladen under legen. Derudover er magnet legetøjet fri for unødig og skadelig kemi.

Connetix legetøjet er legetøj som voksner med barnet. Jo ældre barnet bliver jo mere advancerede eller fantasifulde kreaktioner vil der dukker op.

VÆRD AT VIDE:
  • Gennemsigtig sæt fra Connetix Tiles
  • Indeholder 34 dele
  • Styrker fantasi og kreativitet
  • Magneterne passer sammen med Magnatiles
  • Designet til masser af leg
  • Velegnet til både børn og voksne
  • Uden skadelig kemi
  • Fri for BPA og Ftalater
  • Anbefalet alder 3ÅR+

Brand

Connetix

Connetix tiles - Kvalitets magnetlegetøj

Connetix er et australsk firma som producerer højkvalitetslegetøj med magneter. Connetix har lagt fokus i at skabe holdbare og stærke magnet plader til leg, som både er underholdende for børn og voksne. Connetix tiles er lavet af ABS plastik som er fri for BPA og ftalater. Plastikken er giftfri og indeholder ikke skadelige kemikalier. magnetlegetøjet er ultralydssvejset med nitter for at bedst mulige sikkerhed. Alle Connetix's magnet plader har et unikt design, som gør at deres midte får et diamantlignende udseende. Dette er for at styrke hver enkelt briks styrke og holdbarhed og for at mindske risikoen for ridser på pladens overflade. Dette gør altså at det farverige magnetlegetøj både er smukt og holdbart.

Open ended legetøj - Kreativ leg

Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open ended, da det kan bygges til mange forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænserne. Dette giver leg hvor kreativitet og kreativtankegang er nøgleordet. Brug de mange forskellige former, farver og størrelser af forskellige magnet legetøj til at bygge huse, borge, skibe, kuglebaner, regnbuer, mønstre eller billeder. At magnterne fås i forskellige former og størrelser øger mulighederne for at bygge og skabe endnu flere ting. Conntix tiles er legetøj som vokser med barnet. Jo ældre barnet bliver jo bliver komplicerede konstruktioner kan barnet måske skabe. At undersøge og udforske legen og hvad magneterne kan blive til, er ganske fangende for alle aldre.

Connetix - Magnet kuglebane

Connetix har i 2020 lanceret en tillægspakke med elementer til at bygge og konstrukere det vildste, sjoveste og flotteste kuglebaner sammen med magnet legetøjet. Rør, trapper, baner og særlige magnter med rundehuller, perfekt til at bygge kuglebaner. At magnet legetøjet kan sammmensættes på et utal af forskellige måder, giver mulighed for at skabe mange forskellige og flotte kuglebaner. Lad legen og kreativiteterne starte!

Du kunne også være interesseret i...