Gennemsigtige diamanter, 24 stk – Bauspiel

169,00 kr.

På lager

Smukke og fine gennemsigtige diamanter fra Bauspiel. Diamanterne er lavet i plastik og kommer i 12 forskellige farver. Sættet indeholder i alt 24 diamanter, 2 stk af hver farve. Hver diamant måler 3,5 cm i diameter, er flad på den ene side, og buler op med struktur på den anden.

De meget smukke og farverige diamanter går i kategorien open-ended legetøj “Loose parts”, da de er et perfekt stykke loose part legetøj. De kan bruges uafhængigt af hinanden og inbyder til et hav af forskellige legemuligheder.

Hvem elsker ikke lidt glitter og farver? Brug fx diamanterne til leg som pirater i en skattekiste, som penge, som magiske krystaller, pynt med dem i dukkehuset, eller måske er det mad til legetøjsdyrene. Måske de skal lægges ud i smukke mønstre. Det er kun fantasien som sætter grænserne.

Disse diamanter fra Bauspiel er gennemsigtige og derfor er de også flotte at se igennem. Deres diamant struktur på den ene side gør at det er som at se igennem et kalejdoskop, hvor altid bliver til fine mønstre og “formeres” så der er mange.

Brug også diamanterne til kreative idéer. Måske netop disse kan laves til en sjov og anderledes kikkert? eller måske de skal dekorere på kreativeprojekter, eller være bordpynt på fødselsdagsbordet.

Værd at vide:

  • Gennemsigtige diamanter fra Bauspiel
  • 24 stk i 12 forskellige farver
  • Er store og måler 3,5 cm i diameter
  • Lavet af plastik
  • Open-ended legetøj
  • Loose parts
  • God til kreativleg
  • Anbefalet alder 3 år +

Brand

Bauspiel

Bauspiel producerer smukt og fint legetøj. Deres produkter er i en blanding af træ i naturlige farver og farverige platisk diamanter. Legetøj fra Bauspiel er open-ended legetøj og meget indbydende til fantasifuld og kreativ leg. Alt trælegetøj fra Bauspiel er lavet af træ fra europa, og indeholder ingen skadelig kemi, og er kun farvet med ikke-giftige farver. Bauspiel er et tysk brand som producerer lækkert kvalitets open-ended legetøj. Dette open-ended legetøj indbyder til konstruktions og stablelege, med deres geometriske former. Dette styrker den matematiske forståelse. Derudover stimuleres sanserne med de farverige og meget fine diamanter og lucent cubes. Barnets fantasi inviteres til masser af kreativ tankegang med de sjove former og fine farver fra Bauspiel.

Du kunne også være interesseret i...