Frugt – Raduga Grez

449,00 kr.

Kun 3 tilbage på lager

Meget fint og lækkert sæt legemad fra Raguda Grëz. Sættet indeholder hele 9 flotte stykker træ frugter. Særligt for sættet er at Raduga har valgt at lave deres legemad i stor størrelse. så de kommer tættere på at minde om rigtig frugter. Sættet er perfekt til at blive serveret i legekøkkenet om og om igen.

Indeholder træ frugt som kun er malet med giftfri og vandbasseret maling. Forskellige stykker frugt i form af fx kirsebær, æble, banan og ananas.

anbefalet alder 3år+

Brand

Raduga Grez

Raduga Grëz er en russisk familievirksomhed som laver det fineste trælegetøj. I deres produktion af legetøjet har de stor fokus på børns legemuligheder med legetøjet, og derfor er Radugas trælegetøj open-ended. At deres trælegetøj er open-ended betyder at det er designet til at have mange muligheder, og indbyder til fantasi og kreativitet. Der kan ikke kun leges med trætingene på én bestemt måde. Lad fantasien føre legen med Raduga Grez legetøj. Et af de finere kendetegn ved deres legetøj er deres smukke støvede farver. Alt deres legetøj er lavet af træ, hvor der har været fokus på at bevare træets naturlige skønhed i form af åre, struktur og mærker. Trælegetøjet er farvet et tyndt med giftfri vandbasserede farver, og er ikke lakeret. På denne både bevare de den naturlige duft og følelse af træ. Raduga Grez's trælegetøj er håndlavet, og emmer af at hvert enkelt stykke legetøj er unikt grundet træet. Derudover har Raduga Grëz i deres produktion fokus på bæredygtighed, og køber kun træ fra professionelle leverandører, som selv planter træer, når der hugges. De har valgt at bevare deres produktion i Rusland. Flere af Raduga Grez's produkter kommer i en økologisk bomuldspose. Det er både smart i forhold til opbevaring og for at spare på unødvendig plastik emballage. Med Raduga Grëz for du lækkert kvalitets trælegetøj, som både er smukt, indbydende og giftfri.