Tilbud

Former magneter, 36 dele – Connetix

Original price was: 629,00 kr..Current price is: 534,65 kr..

På lager

Produkt ID: 101448 Varenummer (SKU): CON-EU-36SE Kategorier: , , ,

Connetix Tiles magneter, nu med nye former! Denne cool “former” eller “shapes” pakke fra Connetix Tiles, har i alt 6 nye former af magnet plader. De bidrager og giver noget nyt til den kreative byggeleg, hvor mulighederne nu kun er blevet endnu flere! Denne pakke indeholder 36 magnetplader, hvor alle er i en af de nye former.

Det er samtidig også en måde at “spare” på de andre magneter. Hvis der fx skal bygges en rumbe (ruder), skulle der før bruges 2 små trekanter, men nu kan der blot bruges én som allerede har formen. Det øger samtidig stabiliteten.

Sættet her med alle de nye former, udfordre den kreative tankegang, til at finde på helt nye måder at bygge og skabe på. “shapes” magnetpakken fås også med pastel magneter.

Denne Connetix Tiles “former” pakke indeholder:

6 x femkanter, én i hver af de klassiske farver.

6 x stor trekant, én i hver farve.

6 x stor retvinklet trekant, én i hver farve.

6 x Diamantformet (rumbe/ruder), én i hver farve

6 x trapez, én i hver farve.

6 x kvart cirkel, én i hver farve.

 

Anbefalet alder fra 3 år+

Brand

Connetix

Connetix tiles - Kvalitets magnetlegetøj

Connetix er et australsk firma som producerer højkvalitetslegetøj med magneter. Connetix har lagt fokus i at skabe holdbare og stærke magnet plader til leg, som både er underholdende for børn og voksne. Connetix tiles er lavet af ABS plastik som er fri for BPA og ftalater. Plastikken er giftfri og indeholder ikke skadelige kemikalier. magnetlegetøjet er ultralydssvejset med nitter for at bedst mulige sikkerhed. Alle Connetix's magnet plader har et unikt design, som gør at deres midte får et diamantlignende udseende. Dette er for at styrke hver enkelt briks styrke og holdbarhed og for at mindske risikoen for ridser på pladens overflade. Dette gør altså at det farverige magnetlegetøj både er smukt og holdbart.

Open ended legetøj - Kreativ leg

Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open ended, da det kan bygges til mange forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænserne. Dette giver leg hvor kreativitet og kreativtankegang er nøgleordet. Brug de mange forskellige former, farver og størrelser af forskellige magnet legetøj til at bygge huse, borge, skibe, kuglebaner, regnbuer, mønstre eller billeder. At magnterne fås i forskellige former og størrelser øger mulighederne for at bygge og skabe endnu flere ting. Conntix tiles er legetøj som vokser med barnet. Jo ældre barnet bliver jo bliver komplicerede konstruktioner kan barnet måske skabe. At undersøge og udforske legen og hvad magneterne kan blive til, er ganske fangende for alle aldre.

Connetix - Magnet kuglebane

Connetix har i 2020 lanceret en tillægspakke med elementer til at bygge og konstrukere det vildste, sjoveste og flotteste kuglebaner sammen med magnet legetøjet. Rør, trapper, baner og særlige magnter med rundehuller, perfekt til at bygge kuglebaner. At magnet legetøjet kan sammmensættes på et utal af forskellige måder, giver mulighed for at skabe mange forskellige og flotte kuglebaner. Lad legen og kreativiteterne starte!