Forår mix sæt – Grapat

369,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

grapat brand logo

Det fineste sæt i skønne forårsfarver fra Grapat. Sættet indeholder forskellige trælegetøj fra Grapat, og er et super mix sæt af open-ended legetøj. Dette sæt fås også som “vinter sæt” i kolde farver. Årstidsættet er et godt start sæt til open-ended legetøj da det indeholder mange forskellige blandede former og alle dele kan trygt leges med af mindre børn også.

Brug sættet til at lege familie med, byg et hus, eller måske det er venner på tur der skal ud og grave efter en hemmelig skat. Måske delene skal flyttes fra en skål til en anden eller puttes i en kasse med huller i. Måske de skal farvesorteres eller stilles på række og lave flotte mønstre med. Der er uanede muligheder med det skønne open-ended legetøj fra Grapat.

Forår sættet indeholder; 3 Nins, 3 figurer med høj hat, 3 mates skåle, 9 mønter af træ og 9 ringe af træ. Alle dele for delt på 3 forskellige farver, Gul, grøn og lyserød.

Grapat trælegetøj indeholder inden skadelige kemikalier, og er kun farvet med ikke-giftige vandbasserede farver.

Anbefalet alder 12 mdr+

Alder

Farve

Materiale

Træ

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...