Flockmen family 30 pak – Flockmen

519,00 kr.

På lager

Flockmen sæt med 30 stk træmænd i forskellige størrelser. Skønne og fine flockmen af træ er open ended legetøj. De fine træfigurer indbyder til mange forskellige lege. Stil dem på række og lave dominoeffekt, eller brug dem som små figurer og byg dem et hus. Udover at være små træmennesker er de designet til at kunne stables på mange forskellige måder! udfordre fantasi, kreativitet og finmotorik med de sjove flockmen. Flockmen family sættet indeholder figurer i 6 forskellige størrelser, hvor der er 5 styk af hver størrelse. Dette sæt indbyder ekstra meget til leg med figurer, hvor de fx er mor, far, storesøster og baby. Byg en lille by og lad flockmen family flytte ind.

De stablebare flockmen er produceret med fokus på sikkerhed og bæredygtighed. Derudover er de designet til at indbyde til fordybende, udviklende og kreativ leg.

Flockmen fås i forskellige sæt; 16 pak, 32 pak eller 100 pak. Fås også som sæt med forskellige størrelser af figurer; Flockmen family 30 pak. Derudover har Flockmen også designet tal af træ, som kan bruges til leg med tal.

Kan leges med fra 0 år+

Alder

Materiale

Træ

Brand

Flockmen