Flagermus, Dekoration til fødselsdagsring – Grimms

61,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

En fin lille flagermus, eller måske er den uhyggelig og passer til halloween. Uanset så er den dekoration flagermus en figur som passer til Grimm’s fødselsdags ring.
Måske fødselaren er helt vild med batman eller uhygge, så er flagermusen helt perfekt, eller hvis fødselsdagsringen findes frem til fejring af halloween.
Måler ca. 5 cm i højden.

Brand

Grimm's dekorationer

Her finder du alle de skønne dekorationer af mærket Grimm's. Der er både bogstaver som kan bruges til leg og læring omkring bogstaver eller alfabetet, eller skrive ord som beskriver et tema, som fx jul. Derudover er der selvfølgelig et helt hav af skønne små figurer og dekorationer som kan bruges til Grimm's fødselsdagsring. Den fine ring kan bruges til mange andre begivenheder en blot fødselsdag, som foreksempel andre fejringer, sæsoner, temaer, årstider. Fødselsdagsringen kan også bruges som helt almindelig pynt til hygge. Alle de mange forskellige figurer af Grimms dekorationer kan bruges til at personalisere fødselsdagsringen, så den passer til netop den eller det som fejres. Så hvilke figurer, tal, eller bogstaver, passer lige til dig?