Ekstra Mini Snurretop i glas, niveau 2 – Mader

55,00 kr.

På lager

Lille bitte mini snurretop af træ fra Mader. Denne snurretop er den mindste i udvalget og kommer et et lille glas som måler 2cm i højden. De bitte små snurretoppe kan let tages ud og drejes.

De fine snurretoppe kommer med fine striber i regnbuefarver. Farverne fås i 2 forskellige designs fra rød top til lilla bund eller omvendt.

Den mini træsnurretop er sværhedsgrad 2 ud af 6. Grundet den meget lille størrelse kræver det god fin motorik og præcision at dreje snurretopppen succelfuldt. Mini traditional snurretoppen kommer i et lille beskyttelses glas som måler 2cm i højden.

Alle snurretoppe fra Mader er håndlavet og malet og er derfor helt unikke og fine. At lege med snurretoppe er både sjovt og fangende for store og små.

Værd at vide:

  • Snurretop af træ fra Mader
  • Mini traditional snurretop med regnbuestriber
  • fås i to forskellige farvedesigns
  • Kommer i et lille glas med låg som måler 2cm.
  • Sværhedsgrad 2 – Grundet den meget lille størrelse
  • Hånddrejet og malet
  • Anbefalet alder 3 år+
Farve

,

Brand

Mader Snurretoppe

Mader Kreiselmanufaktur

Håndlavede snurretoppe af træ

Smukke, farverige og underholdende snurretoppe fra Mader Kreiselmanufaktur. Det Østrigske firma Mader har eksisteret siden 1991, og har gjort en kunst ud af at håndlave og håndmale, smukke snurretoppe i mange forskellige former og størrelser, sjippetorv og andet skønt trælegetøj. Skønne Mader snurretoppe fås i mange forskellige farver, størrelser og faconer. Alle har de til fælles at de er ganske indbydende at lege med. Både voksne og børn kan have svært ved ikke lige at spinde en af de fine snurretoppe. Snurretoppe er legetøj som har eksisteret i mange år, og er vel nærmest en klassisker? Det er der en god grund til! Det er både tilfredsstillende, fangende og udfordrende at dreje de farverige toppe. Skønt trælegetøj som kan bruges til masser af underholdning.

Særligt ved Mader - Sværhedsgrader

Det særlige ved Mader træ snurretoppe er at de er designet i mange forskellige former og størrelser, dermed er det også forskelligt hvor svære de er til at få til at spinde helt perfekt rundt. Mader har derfor mærket de forskellige snurretoppe med forskellige sværhedsgrader fra 1-6, hvor 6 er det sværeste. Snurretoppene kan derfor vokse med barnet, og dets finmotoriske evner. Lige netop de finmotoriske evner er snurretoppene gode til at styrke. Det kræver præcision og kontrol at kunne dreje de forskellige topppe.

Helt unikke og oplagt samle objekt

Eftersom hver enkel snurretop er håndlavet og håndmalet, gør det at hver eneste snurretop er unik. Af samme grund kan størrelse og farver være en smule varierende fra produkt til produkt af samme model. De mange forskellige modeller af træsnurretoppe gør dem oplagte som samle objekter. Måske starte med en niveau 1 snurretop til det mindre barn, og måske den næste skal være niveau 2, eller samme sværhedsgrad men et andet design. De smukke snurretoppe er kan fint være dekorative på børneværelset, eller måske i stuen så der altid er underholdning lige ved hånden. Læs mere om hver enkelt snurretop og dens design under hvert produkt.