Efterår mix sæt – Grapat

369,00 kr.

På lager

grapat brand logo

Et skønt blandet efterår mix sæt fra Grapat. Sættet indeholder forskellige dele af trælegetøj.  3 figurer, 3 figurer med hat, 9 træmønter, 9 ringe og 3 “mates” træskåle.

Sættet “Efterår mix” er en del af årstider sættene fra Grapat. De fås også som forår, sommer og vinter, i andre farver.

Sættet er et rigtig fint mix fra Grapat, som er velegnet som startsæt på open-ended legetøj. Det indbyder til forskelligt leg med de forskellige former og farver. Figugerene passer ned i skålene, ringene passer rundt om figurerne, mænd med hat kan stables, der kan farve sorteres. Der er masser af muligheder for skøn leg for de små nyssgerrige hænder og fantasifulde sind.

Open-ended legetøj er legetøj med mange muligheder, og det er lige præcis hvad dette fine Grapat sæt tilbyder.

Trælegetøjet er kun farvet med giftfri vandbaserede farver, og indeholder ingen skadelige kemikalier.

I Efterårsmix sættet er det farverne Brun, rød og grøn. De minder som det smukke efterårs farver.

Anbefalet alder fra 12 mdr+

Alder

Farve

Materiale

Træ

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...