Domino puslespil med dyr- Moulin Roty

189,00 kr.

På lager

Det fineste domino pulsespil med dyr fra Moulin Roty. Puslespillet er lavet som dominobrikker, hvor hver brik er helt firkantet uden buer som kan passe ned i andre. Brikkerne er derfor nemme at sætte sammen for de mindre børn også. Hver brik har en fin illustration til dyr på, hvor der kun vises noget af et dyr, fx en kat. Denne brik skal derfor matches med en anden brik med resten af katten på. Det er nemt og overskueligt at fokusere på et motiv og mål af gangen. Særligt for barnet som er nybegynder inden for at lægge puslespil og sammensætte billeder. Når alle dyr er samlet er der skabt et helt billede med en række af forskellige, søde og fine dyr.

Domino puslespillet fra Moulin Roty er et rigtig fint puslespil med papbrikker og smukke billeder på. Et godt begynder puslespil for det mindre barn som der er begyndt at kunne skabe billeder ud fra halve motiver.

Puslespil kan være en hyggelig aktivitet i mellem fx en forældre og barnet, hvor man hjælpes af med at få lavet det hele billede, og måske får snakket om alle de fine dyr og insekter på billederne.

Mounlin rotys domino puslespil indeholder i alt 30 brikker.

 

Alder

Brand

Moulin Roty

Du kunne også være interesseret i...