Diamantklodser – Bauspiel

1.119,00 kr.

Kun 3 tilbage på lager

Produkt ID: 37276 Varenummer (SKU): 0151 Kategorier: , , , , ,

Flot sæt med diamantklodser fra Bauspiel. Sættet indeholder dobbelt diamantklodser og vinduesklodser.

Bauspiel dobbelt diamantklodser har 2 diamanter i, som sidder fast og kun kan ses på den ene side af træklodsen. De måler 10 x 5 x 2.5 cm, så de er store og fine, og lette for den mindre hånd at holde ved og bygge med. Her får du 20 stk i 10 forskellige farver.

De 5 vinduesklodser har transperante diamanter i. De kommer i 5 forskellige farver. Klodserne er perfekte som vinduer til et lille husbyggeri og måler 5 x 5 x 2.5 cm. Træklodserne kan også bruges som kalejdoskop, da de er sjove at kigge igennem, så alting bliver splittet i mange eller mønstre.

Dette store Bauspiel sæt indeholder mange forskellige lege og indbyder til fantasi og kreativitet. Sættet er helt perfekt til en diamant- eller farveelskende legelystig. Open-ended legetøj er legetøj som kræver fantasi og kreativitet, og samtidig styrker begge dele i legen. Her er rig mulighed for byggerier med smukke klodser, eller måske de faktisk er magiske eller indeholder hemmelige superkræfter når man rører ved dem? Måske man kan se store monstre når man kigger igennem vinduesklodserne? Lad fantasien bestemme legens gang.

Værd at vide:

  • Diamantklodser fra Bauspiel
  • Indeholder 25 dele
  • Dobbelt diamantklodser og vinduesklodser
  • Open-ended legetøj
  • Anbefalet alder 3år+

Brand

Bauspiel

Bauspiel producerer smukt og fint legetøj. Deres produkter er i en blanding af træ i naturlige farver og farverige platisk diamanter. Legetøj fra Bauspiel er open-ended legetøj og meget indbydende til fantasifuld og kreativ leg. Alt trælegetøj fra Bauspiel er lavet af træ fra europa, og indeholder ingen skadelig kemi, og er kun farvet med ikke-giftige farver. Bauspiel er et tysk brand som producerer lækkert kvalitets open-ended legetøj. Dette open-ended legetøj indbyder til konstruktions og stablelege, med deres geometriske former. Dette styrker den matematiske forståelse. Derudover stimuleres sanserne med de farverige og meget fine diamanter og lucent cubes. Barnets fantasi inviteres til masser af kreativ tankegang med de sjove former og fine farver fra Bauspiel.

Du kunne også være interesseret i...