Diamantdutter, matte, 36 stk – Bauspiel

129,00 kr.

På lager

Smukke, små og fine diamant dutter fra Bauspiel. Dutterne kommer i sæt af 36 stk, som indeholder 12 forskellige farver, 3 stk af hver farve. Deres overflade gør dem matte at se på.

De meget fine små diamanter måler ca. 2,2 cm i diamanter. De har en rund og farvet overflade på den ene side, og er flad og spejlblank på den anden side.

Diamant dutterne fra Bauspiel går i kategorien open-ended legetøj “Loose parts”, da de er et perfekt stykke loose part legetøj. De kan bruges uafhængigt af hinanden og inbyder til et hav af forskellige legemuligheder.

Hvem elsker ikke lidt glitter og farver? Brug fx diamanterne til leg som pirater i en skattekiste, som penge, som magiske krystaller, pynt med dem i dukkehuset, eller måske er det mad til legetøjsdyrene. Måske de skal lægges ud i smukke mønstre. Det er kun fantasien som sætter grænserne. De kunne også ligne slik til en slikbutik, eller pynte diverse steder.

Brug også diamantdutterne til kreative idéer. Måske netop disse kan laves til en sjov og anderledes kikkert? eller måske de skal dekorere på kreativeprojekter, eller være bordpynt på fødselsdagsbordet.

Værd at vide:

  • Diamantdutter fra Bauspiel
  • 36 stk i 12 forskellige farver
  • Måler ca. 2,2 cm i diameter
  • Lavet af plastik
  • Open-ended legetøj
  • Loose parts
  • God til kreativleg
  • Anbefalet alder 3 år +

Brand

Bauspiel

Bauspiel producerer smukt og fint legetøj. Deres produkter er i en blanding af træ i naturlige farver og farverige platisk diamanter. Legetøj fra Bauspiel er open-ended legetøj og meget indbydende til fantasifuld og kreativ leg. Alt trælegetøj fra Bauspiel er lavet af træ fra europa, og indeholder ingen skadelig kemi, og er kun farvet med ikke-giftige farver. Bauspiel er et tysk brand som producerer lækkert kvalitets open-ended legetøj. Dette open-ended legetøj indbyder til konstruktions og stablelege, med deres geometriske former. Dette styrker den matematiske forståelse. Derudover stimuleres sanserne med de farverige og meget fine diamanter og lucent cubes. Barnets fantasi inviteres til masser af kreativ tankegang med de sjove former og fine farver fra Bauspiel.

Du kunne også være interesseret i...