Bue og pile – From Jennifer

249,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Treasures from Jennifer

Et sjovt sæt med bue og pile fra Treasure from Jennifer. Sættet indeholder én bue af træ og 3 pil i forskellige farver. Farverne kan variere.

Det fine sæt bue og pil sæt fra From Jennifer er perfekt til den lille indianer, jæger, skytte eller måske noget helt andet.

Buen er nem at sætte en pil i, da den har et hul i midten som pilen skal igennem også trækkes tilbage på elastiksnoren. Meget simpelt.

Pilene har filt kugler på enderne, så de ikke er spidse eller farlige. Brug buen fra From Jennifer til at lave din egne mål eller skyde skiver og se hvor langt du kan skyde, eller om du kan ramme lige i midten af skiven.

Buen kan skyde op til 14 meter, i følge vores egne tests, så måske du faktisk kan skyde endnu længere? Hiv Bue og pil sættet med udenfor og se om du kan lave en anden rekord.

Træbuen måler ca. 30×14 cm, og pilene 31,5 cm i længden. Sættet har derfor en god størrelse til børn.

Der kan tilkøbes flere pile, eller en pose til at holde pilene som en ægte Robin Hood.

Anbefalet alder fra 3 år+

Obs. Vi opfordre ikke til at skyde mod personer, men mod mål eller genstande. 

Brand

From Jennifer

From Jennifer eller også kendt som Treasures from Jennifer laver skønt legetøj af træ. Legetøjet er skabt til at være et naturligt møde mellem leg og læring. Kreativitet, fantasi, læring, og leg er i tæt samspil når From Jennifer trælegetøj bruges. Alt legetøj fra Treasures from Jennifer kommer i naturlige farver, så man kan se træets smukke og naturlige åre og mønstre. Trælegetøjet er behandlet med naturlige oiler, som ikke er skadelige. Der kan være mindre olie pletter på emballagen fra From Jennifer, det skyldes alene at de producerer legetøjet efter bestilling, og det lynhurtigt bliver pakket og sendt afsted. Dette mindsker overproduktion, men kan give mindre olie pletter på emballagen i farten. Alt det fine legetøj fra Treasures from Jennifer er lavet af hårdt solidt træ for at skabe holdbart kvalitets legetøj. From Jennifer er en mindre familievirksomhed fra Missouri i USA. Deres legetøjsvirksomhed er startet ved at Jennifer ville lave noget trælegetøj til hendes egne børn tilbage i 2014, og nu er de internationale og i mange forskellige stedet i verden, fordi de ganske enkelt laver noget lækkert og fantastisk legetøj. Se mere om alt det indbydende trælegetøj fra From Jennifer her under.
Treasures from Jennifer

Du kunne også være interesseret i...