Bonsai træ – Bumbu

849,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Produkt ID: 56792 Varenummer (SKU): 4192 Kategorier: , , , , , ,

Et rigtig fint og sjovt bonsai træ fra Bumbu toys. Den fine bonsai træ er lavet så der kan sidde figurer på dets grene, både med og uden bladene. Det kunne fx være den smukke påfugl fra Bumbu, eller andre små fugle. Måske er det et egern som er kravlet op i træet.

Det fine træ er skåret og farvet i hånden, ligesom alt andet trælegetøj fra Bumbu.

Bonsai træet er både ideelt til verdensbyggeri og leg med dyr eller andre små figurer, eller som en del af dekorationen på et børneværelse, når det ikke er i brug.

Det store fine egetræ måler ca. 28 cm  x 21 cm

Anbefalet alder fra 2 år+

Brand

Bumbu Toys

Bumbu Toys laver smukt, detaljerigt og unikt trælegetøj. Alt deres trælegetøj er skabt i hånden. Både udskæring, slibning og dekoration med farver og små detaljer. Bumbu toys vægter kvalitet, godt håndarbejde og sikkerhed højt. Derfor er legetøj fra Bumbu kun farvet med vandbaserede ikke-giftige farver og behandlet med organiske olier. Helt uden brug af skadelig og unødigvid kemi. Træet naturlige struktur kan tydeligt ses og føles i gennem farven. Trælegetøjet fra Bumbu er af højkvalitet og meget lækkert. Bumbu toys en virksomhed som holder til højt oppe inde i Romanien. De bruger og elsker træ til deres legetøj pga det bæredygtige element, dets naturlige sikkerhed og på grund af de sanseoplevelser barnet har når de leger med legetøjet. Bumbu toys laver blandt andet mange forskellige dyr af træ. De mange forskellige træfigurer har alle hver deres udtryk af de er dekoreret i hånden og dermed bliver unikke. Derudover laver bumbu andre skønne trælegetøj som er anerledes og sjove som deres vandmelon og avokado af træ. Eller legetøj som egner sig perfekt til verdensbyggeri. Deres store smukke træer som er så detaljerige og forbløffende passer perfekt til leg med deres trædyr.