Blanke mønter til Kalender, 10 stk – From Jennifer

39,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Produkt ID: 43050 Kategorier: ,
Treasures from Jennifer

Mønter uden motiv eller tekst fra Treasures from Jennifer. Mønterne er af træ og har ét hul, så de kan hænges på månedskalenderen også af mærket From Jennifer. Brug mønterne til selv at skrive tekst eller billede på, så de passer til jeres kalender og personliggør den.

Måske der skal stå en navn, når at symbolisere en personsfødselsdag, eller der skal tegnes et flag for det samme. Eller en fodbold fordi der er fodboldkamp den dag, eller noget helt andet som betyder noget i jeres familie og er gentagende.

I sættet her får du 10 stk mønter uden motiv fra From Jennifer.

Mønterne måler 3,5 cm i diameter.

 

Brand

From Jennifer

From Jennifer eller også kendt som Treasures from Jennifer laver skønt legetøj af træ. Legetøjet er skabt til at være et naturligt møde mellem leg og læring. Kreativitet, fantasi, læring, og leg er i tæt samspil når From Jennifer trælegetøj bruges. Alt legetøj fra Treasures from Jennifer kommer i naturlige farver, så man kan se træets smukke og naturlige åre og mønstre. Trælegetøjet er behandlet med naturlige oiler, som ikke er skadelige. Der kan være mindre olie pletter på emballagen fra From Jennifer, det skyldes alene at de producerer legetøjet efter bestilling, og det lynhurtigt bliver pakket og sendt afsted. Dette mindsker overproduktion, men kan give mindre olie pletter på emballagen i farten. Alt det fine legetøj fra Treasures from Jennifer er lavet af hårdt solidt træ for at skabe holdbart kvalitets legetøj. From Jennifer er en mindre familievirksomhed fra Missouri i USA. Deres legetøjsvirksomhed er startet ved at Jennifer ville lave noget trælegetøj til hendes egne børn tilbage i 2014, og nu er de internationale og i mange forskellige stedet i verden, fordi de ganske enkelt laver noget lækkert og fantastisk legetøj. Se mere om alt det indbydende trælegetøj fra From Jennifer her under.
Treasures from Jennifer

Du kunne også være interesseret i...