Bidering med silke, Twilight – Sarahs silks

199,00 kr.

Kun 3 tilbage på lager

Produkt ID: 52376 Varenummer (SKU): 1002204 Kategorier: , , , , ,

Sød bidering til de helt små. Bideringen er fra Sarahs silks. Meget enkelt og meget fint består bideringen af en stor træring til gummerne og et fint silketørklæde til stimulering. Flotte farver og lækkert blødt. Perfekt til den lille baby. Bideringen fra Sarahs silks er også oplagt som en god barselsgave.

Denne fine bidering til gummerne, har et flot tørklæde på i blå-grønlige nuancer.

Sarahs silks produkter er produceret økologisk og bæredygtigt. Derudover indeholder de ingen giftige eller skadelige kemikalier, og kan derfor trygt leges med af helt små børn.

Farverne er giftfri og øko-venlige, og testet med henblik på sikkerheden for helt små babyer.

Træringen måler 7,5 cm i diameter på ydersiden, og er ca. 1,5 cm tyk. Den er derfor god og nem at holde ved for små hænder.

Anbefalet alder 0 år+

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.