Bauspiel sticks, 100stk – Bauspiel

929,00 kr.

På lager

100 stk farvede og flotte træsticks fra Bauspiel. De mange fine sticks kommer i 10 forskellige farver, hvor der er 10 stk af hver farve. Farvede træsticks fra Bauspil kommer i en fin æske med låg til obevaring.

Hver bauspiel stick måler 22.5 x 2.5 x 0.4 cm
Æsken måler 27 x 25 x 6 cm

Bauspiel trælegetøj er open-ended legetøj og er uden skadelige kemikalier. Alt trælegetøj er kun behandlet og farvet med ikke-giftige farver og olier.

De farvede bauspiel sticks kan bruges til at bygge tårne eller broer med. De kan lægges ud som gulve i et lille hus til små figurer, eller måske de skal bruges til kuglebaner. Med hele 100 stk bauspiel sticks i 10 forskellige farver indbydes fantasien til masser af leg og den kreative tankegang går i gang med at få en masse sjove idéer til hvad trælegetøjet skal bruges til.

Bauspiel træsticks passer perfekt sammen med X-klodserne også fra Bauspiel. Her kan sticksene lægges ned i, for at skabe en rende, som en lille kugle fx kan trille i. En meget nem og simpel måde at bygge kuglebaner af træ. men har ikke samme størrelse

Obs: Disse minder om Leonardo sticks fra Grimm’s, men har ikke samme størrelse.

Anbefalet alder fra 18 måneder+

Brand

Bauspiel

Bauspiel producerer smukt og fint legetøj. Deres produkter er i en blanding af træ i naturlige farver og farverige platisk diamanter. Legetøj fra Bauspiel er open-ended legetøj og meget indbydende til fantasifuld og kreativ leg. Alt trælegetøj fra Bauspiel er lavet af træ fra europa, og indeholder ingen skadelig kemi, og er kun farvet med ikke-giftige farver. Bauspiel er et tysk brand som producerer lækkert kvalitets open-ended legetøj. Dette open-ended legetøj indbyder til konstruktions og stablelege, med deres geometriske former. Dette styrker den matematiske forståelse. Derudover stimuleres sanserne med de farverige og meget fine diamanter og lucent cubes. Barnets fantasi inviteres til masser af kreativ tankegang med de sjove former og fine farver fra Bauspiel.

Du kunne også være interesseret i...