Balance board, Turkis – Ocamora

1.199,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Sjovt balancebræt fra Ocamora. Balance brættet indbyder til forskellige lege, både motoriske og fantasifulde lege. Brættet kan bruges på mange forskellige måder, men er orginalt tiltænkt og designet som et vippebræt. Det fine balance board fra ocamora kan bruges til at styrke motorikken og balancen igennem leg, vippe og balancering på brættet.

Men måske er det en vippende båd, en gynge, en bil eller andet med fart over feltet. Måske barnet i den undersøgende leg finder ting som fx en bold og vipper den frem og tilbage på brættet. Forstå fysisk og det at balancere genstande på balancebrættet. Hvis brættet vendes på hovedet er det måske en bro, eller en bakke som kugler skal trille ned af. Der er uanede muligheder med de fine balance board fra Ocamora. Hvad mon interessere og fanger dit barn, og hvordan ses det i legen med brættet?

Krumning på brættet er tilpasset børns fysinomi. Ved fx at ligge ned og vippe på brættet trænes vestibulære sansen, også kaldet balancesansen. Denne sans sidder i det indre øre, og stimuleres bl.a. når man fx gynger eller vipper. Balance brættet kan bruges helt fra spæd af.

Balance boards fra ocamora er glatte på begge sider, og denne er farvet turkis på indersiden. De er lavet af bøg krydsfiner og måler 95 x 32 cm.

Anbefalet alder fra 0år+

 

 

 

Brand

Ocamora

Spanske Ocamora laver flotte og fantatiske legetøj af træ. Deres legetøj har fokus på at være bæredygtig og open-ended. Trælegetøjet fra Ocamora er farvet med smukke økologiske og vandbasserede farver. Træets naturlige åre ses stadig i træet. Træet er behandlet med vegetabilske naturlige olier, og indeholder ingen skadelige kemikalier. Ocamoras trælegetøj har en flot udstrålling og indbyder til fantasifuld leg.