bakke med regnbueklodser, 12 stk – Ocamora

319,00 kr.

På lager

12 stk flotte træklodser i 12 forskellige regnbuefarver fra Ocamora. Dette smukke sæt er helt perfekt som “det første sæt klodser”. Klodserne er kvadratiske og passer den til mindre hånd er bygge og stable med træklodserne. De har alle samme form, og kan derfor let stables og bygges op til et tårn, og væltes igen. En leg hvor den mindste kan være med, og se hvad der sker når der skubbes til klodserne.

Det fine sæt trælegetøj kommer i en bakke, som kan bruges til opbevaring eller som den del af legen. Træklodserne er et simpelt, men indbydende legetøj til leg. Brug dem i en farve leg eller bygge og stableleg.
Klodserne macther flere af det fine trælegetøj fra Ocamora.

Træklodserne er 4x4x4 cm. Malet med vandbasseret ikke-giftig maling.

Anbefalet alder 0år+

 

 

Størrelse 4 × 4 × 4 cm

Brand

Ocamora

Spanske Ocamora laver flotte og fantatiske legetøj af træ. Deres legetøj har fokus på at være bæredygtig og open-ended. Trælegetøjet fra Ocamora er farvet med smukke økologiske og vandbasserede farver. Træets naturlige åre ses stadig i træet. Træet er behandlet med vegetabilske naturlige olier, og indeholder ingen skadelige kemikalier. Ocamoras trælegetøj har en flot udstrålling og indbyder til fantasifuld leg.

Du kunne også være interesseret i...