Tilbud

Astublok hjernevrider spil – Vilac

Original price was: 219,00 kr..Current price is: 186,15 kr..

Kun 2 tilbage på lager

Produkt ID: 37618 Varenummer (SKU): 6075 Kategorier: , , , ,
Se vores udvalg af Vilac produkter

Et sjovt og underholdende spil som virker sætter gang i tankerne. Placer brikkerne korrekt, så de kan være i æsken, eller skal figurende på kortene. Det kræver både kreativitet og koncentration at få regnet ud hvordan brikkerne skal placeres og vendes for at skabe det rigtig motiv. Et spil som både er underholdende for børn og voksne.

Spillet indeholder hele 50 forskellige kort med motiver, og 6 forskellige sværhedsgrader. På hvertkort er der et billede på begge sider. Det ene er en udfordring “skab motivet uden brug af disse brikker” og den anden (den sorte side) er resultatet. For børn kan den sorte side også bruges som en aktivitet, ved at skulle genskabe det samme som på kortet. Der kan også tages brug af den fri fantasi og skabe mønstre og figurer med brikkerne uden brug af kortene.

Sværhedsgraderne går fra “lav en firkant” og helt til “genskab dette 3D byg”. Så der er rig mulighed for underholdning for alle aldre med det sjov astublok spil fra Vilac.

Hjernevrider spillet fra Vilac indeholder 50 kort med 6 forskellige sværhedsgrader, en bakke med 14 forskellige brikker af træ.

Anbefalet alder 5 – 99 år

Alder

Materiale

Træ

Brand

Vilac

Se vores udvalg af Vilac produkter

Du kunne også være interesseret i...