Alfabetpuslespil – From Jennifer

1.649,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Treasures from Jennifer

Alfabet puslespil fra Treasures from Jennifer, inkl. bogstaverne Æ-Ø-Å. Det virkelig smukke puslespil kan øge barnets kendskab til bogstavernes facon og form. Når brikkerne ikke er i pladen, kan den også bruges som et slags tracingboard, med lidt dybe riller. Måske der skal leges med perler, sand, tørrede ris eller andre produkter nede i brættet, for at lege med bogstavernes form.

Derudover kan bogstavs-brikkerne bruges til leg, og skabe små ord, når de ikke er i puslespillet.

Treasures from Jennifer skaber lækre og lærerige produkter af træ. Legetøjet er perfekt til at kombinerer leg og læring på en naturlig måde, og i tråd med montessori tilgangen til børns udvikling.

 

Puslespillet er lavet i smukt træ i sorterne ahorn og valnød.

Pladen måler 55 cm x 25 cm.

Bogstaverne er 1,7 cm tykke og 5,5 cm høje.

 

Anbefalet alder fra 3 år+

Brand

From Jennifer

From Jennifer eller også kendt som Treasures from Jennifer laver skønt legetøj af træ. Legetøjet er skabt til at være et naturligt møde mellem leg og læring. Kreativitet, fantasi, læring, og leg er i tæt samspil når From Jennifer trælegetøj bruges. Alt legetøj fra Treasures from Jennifer kommer i naturlige farver, så man kan se træets smukke og naturlige åre og mønstre. Trælegetøjet er behandlet med naturlige oiler, som ikke er skadelige. Der kan være mindre olie pletter på emballagen fra From Jennifer, det skyldes alene at de producerer legetøjet efter bestilling, og det lynhurtigt bliver pakket og sendt afsted. Dette mindsker overproduktion, men kan give mindre olie pletter på emballagen i farten. Alt det fine legetøj fra Treasures from Jennifer er lavet af hårdt solidt træ for at skabe holdbart kvalitets legetøj. From Jennifer er en mindre familievirksomhed fra Missouri i USA. Deres legetøjsvirksomhed er startet ved at Jennifer ville lave noget trælegetøj til hendes egne børn tilbage i 2014, og nu er de internationale og i mange forskellige stedet i verden, fordi de ganske enkelt laver noget lækkert og fantastisk legetøj. Se mere om alt det indbydende trælegetøj fra From Jennifer her under.
Treasures from Jennifer