Tilbud

Alfabetbræt, vendbart – From Jennifer

Original price was: 799,00 kr..Current price is: 679,15 kr..

På lager

Treasures from Jennifer

Et virkelig fint og smart bræt med alfabetet fra Treasures from Jennifer. Bogstavsbrættet er vendbar, og har alle bogstaver skrevet med “store” bogstaver på den ene side, og med “små” bogstaver på den anden. From Jennifer alfabetbrættet er inkl. bogstaverne Æ-Ø-Å (æ-ø-å)

Tracing brættet har en lækker glat overflade, som er dejlig at røre ved. Perfekt til når små fingre skal mærke bogstavernes form i rillerne. Derudover kan der fx puttes modellervoks på brættet, uden det sætter sig fast.

Brug den medfølgende træblyanter til at skrive, ” trace”, bogstavernes form. Brættet er oplagt til at øge forståelsen for bogstaver, både de store og små. Både deres udseende og hvordan de føles at skrive.

Brættet med bogstaver fra From Jennifer er inspireret af Montessori materialer, og kombinere leg og læring i ét. Brug alfabet brættet som en invitation til leg og læring omkring bogstaver.

Måske tracing brættet skal være med til at lege ” skole”, for barnet som glæder sig til skolestart og har interesse for bogstaver.

From Jennifers Alfabet tracing bræt måler 50 cm x 33 cm. Lavet i ahorntræ.

 

Anbefalet alder fra 3år +

Brand

From Jennifer

From Jennifer eller også kendt som Treasures from Jennifer laver skønt legetøj af træ. Legetøjet er skabt til at være et naturligt møde mellem leg og læring. Kreativitet, fantasi, læring, og leg er i tæt samspil når From Jennifer trælegetøj bruges. Alt legetøj fra Treasures from Jennifer kommer i naturlige farver, så man kan se træets smukke og naturlige åre og mønstre. Trælegetøjet er behandlet med naturlige oiler, som ikke er skadelige. Der kan være mindre olie pletter på emballagen fra From Jennifer, det skyldes alene at de producerer legetøjet efter bestilling, og det lynhurtigt bliver pakket og sendt afsted. Dette mindsker overproduktion, men kan give mindre olie pletter på emballagen i farten. Alt det fine legetøj fra Treasures from Jennifer er lavet af hårdt solidt træ for at skabe holdbart kvalitets legetøj. From Jennifer er en mindre familievirksomhed fra Missouri i USA. Deres legetøjsvirksomhed er startet ved at Jennifer ville lave noget trælegetøj til hendes egne børn tilbage i 2014, og nu er de internationale og i mange forskellige stedet i verden, fordi de ganske enkelt laver noget lækkert og fantastisk legetøj. Se mere om alt det indbydende trælegetøj fra From Jennifer her under.
Treasures from Jennifer