Tilbud

Årsring – Grimms

935,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

En flot og stor årsring fra Grimms. Ringen er skabt med henblik på at kunne fungere som en slags kalender, til at følge årets gang. Der er derfor 12 forskellige farvede plader/felter, som hver kan symbolisere en måned. Derudover er der 31 huller hele vejen rundt, som kan bruges til at tælle hver måneds antal dage.

Inde i midten af års ringen finder du en lille træskål, som er oplagt til at bruge til opbevaring af fx trækugler, som kan placeres i hullerne til dagene.

Grimms årsring har huller i hver “måned”, for at i kan personlige gøre dem, med fx grimms dekorations figurer.

Ringen er også oplagt til at kombinere med de små vaser fra Grimms dekorationer, så der hver måned eller uge kan placeres noget fra naturen til at symbolisere årstiden og årets gang.

Måske skal billederholderne til dekorationer i brug, så der kan placeres et billede af månedens fødselare i ringen.

 

Der er mange forskellige muligheder for at tage Grimms årsring i brug, på en måde så det bliver personligt og passer til netop jeres familie.

Ringen indbyder også til leg, og farvesortering, organisering, og snak om farver.

 

Sættet her kommer med 13 dele i en træramme som måler 38 cm i diameter.

OBS! der medfølger ikke figurer eller kugler. 

Ligesom alt andet trælegetøj og dekorationer fra Grimms er denne selvfølgelig også uden skadelig kemi, og kun farvet med vandbaserede giftfrie farver.

 

Anbefalet alder fra 3 år+

 

Brand

Grimm's dekorationer

Her finder du alle de skønne dekorationer af mærket Grimm's. Der er både bogstaver som kan bruges til leg og læring omkring bogstaver eller alfabetet, eller skrive ord som beskriver et tema, som fx jul. Derudover er der selvfølgelig et helt hav af skønne små figurer og dekorationer som kan bruges til Grimm's fødselsdagsring. Den fine ring kan bruges til mange andre begivenheder en blot fødselsdag, som foreksempel andre fejringer, sæsoner, temaer, årstider. Fødselsdagsringen kan også bruges som helt almindelig pynt til hygge. Alle de mange forskellige figurer af Grimms dekorationer kan bruges til at personalisere fødselsdagsringen, så den passer til netop den eller det som fejres. Så hvilke figurer, tal, eller bogstaver, passer lige til dig?

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj