6 stable tårne af skåle – Grapat

598,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

grapat brand logo

Skålesæt af træ fra Grapat. Det store sæt indeholder i alt 6 sæt skåle i forskellige farver med 4 skåle i hver farve. Hele 24 dele. De flotte regnbue skåle af træ har forskellige størrelser så de kan passe ned i hinanden. Hvis bunden vendes i vejret kan træskålene stables oven på hinanden.

Skønt trælegetøj som kan byde på mange forskellige lege. Brug skålene i en bygge leg, farvesortering, i legekøkkenet, eller mange andre lege. Stableskålene fra Grapat er velegnet til open ended play, da de indbyder til fantasi og kreativ tankegang, for at opdage alle de mange muligheder for leg med skålene. Måske skal Grapat træskålene bruges som en hemmelig lille æske, hvis en mindre vendes med bunden i vejret oven i en anden. Tril, rul, byg, stabel, sammensæt de mange skåle til masser af forskelligt og fantasifuldt leg.

Træner forståelsen omkring størrelse, balance og de finmotoriske evner. Fx, to af samme størrelsen passer ikke ned i hinanden, men kan til gengæld stables.

Mix og match skålene på tværs af farver og byg nogle flotte farverige regnbue tårne. Skålenes farver er blå, rød, gul, orange, grøn og lilla. Hver farve kommer i fire forskellige nuancer. Trælegetøjet fra Grapat er kun farvet med vandbaseret giftfri maling, og er uden skadelige kemikalier.

Størrelserne på skålene er fra 3cm til 7cm i diameter. De måler alle 3,8cm i højden

Værd at vide:

  • Træ stableskåle fra Grapat
  • Indeholder i alt 24 skåle fordelt i 6 sæt med forskellige farver.
  • Indbydende til open ended leg
  • Uden skadelig kemi
  • Mange forskellige legemuligheder
  • Anbelfalet alder 3år+
Farve

Materiale

Træ

Alder

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo