5 i 1 sæt, Former og farver – Grimms

1.049,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Se vores Grimms trælegetøj

Stort sæt med træklodser i forskellige former og farver fra Grimms. Sættet indeholder hele 70 klodser i 5 træbakker. Grimms trælegetøjs sæt med former og farver kommer med klodser af træ i 5 forskellige former og 7 forskellige farver. Leg med former og farver, byg i farvesortering, stabel, byg små byger eller still de små plader op som domino væltende brikker. Der er et hav af muligheder med dette fine sæt. 5 i 1 sæt med former og farver fra Grimms går i kategorien open ended legetøj som alt andet trælegetøj fra Grimms. Træklodserne kan bruges til at bygge verdener, slotte, huse, gårde, som supplement til kuglebaner.

Bakkerne kan stables når klodserne er der i, og de kan også indgå i legen. Måske de skal en tur med i legekøkkenet? Slip fantasien løs og tag brug af den kreativetankegang med dette sæt træklodser fra Grimms trælegetøj.

Grimms legetøj er helt uden giftig og unødig kemi og kun farvet med vandbasserede farver.

Trærammerne er 22 cm lange. Klodserne måler 1-8 cm i længden.

Værd at vide:

  • Former og farver, træklodser fra Grimms
  • Indeholder 70 klodser i 5 træbakker
  • Byggeklodser i forskellige farver og former
  • Open ended legetøj
  • Fri for skadelig kemi
  • Rammerne er 22cm lange
  • Anbefalet alder 3år+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj