5 i 1 multispil – Vilac

329,00 kr.

På lager

Produkt ID: 36542 Varenummer (SKU): 8566 Kategorier: , , , , ,
Se vores udvalg af Vilac produkter

Et multi spil med hele 5 forskellige brætspil kombineret i én! Sættet er fra Vilac og er helt perfekt som begynder spil for mindre børn. Spilelementerne har et tema med dyr og er indbydende for barnet.

De 5 forskellige børnebrætspil;

  • Fiske spil med 2 fiskestænger hvor forskellige dyr kan fiskes op ved hjælp af magneter. Leg og spil fisker, eller junglesafari hvor forskellige dyr skal fanges.
  • Føl og fin spil med dyr. Se om du kan finde det rigtige dyr kun ved at mærke på brikkerne uden at se, eller måske om du kan gætte hvilken en du mærker på.
  • bingo spil, hvor dyrene udgør brikker som kan trækkes.  For mindre børn kan bingo også bruges som en mix&match aktivtet, hvor brikker og billeder skal passe sammen.
  • to forskellige varianter af “stiger og slanger” spillet, hvor dyrene er brikker. Spil og øve turtagning, slå med terningen, tælle felter, opleve at vinde og tabe.

Med andre ord er der her designet et spil hvor der udnyttes mulighederne til fulde! Det fine brætspil fra Vilac med dyr, indbyder til mange forskellige måder at spille på, og man kan helt sikkert også fine på din helt egen og fantasifulde måde at bruge de forskellige spil.

børnebrætspillet er simpelt og let for små gør at gå til. Spil dem fx uden kurrence elementet, men hyg jer med at fange dyr med de magnetiske fiskestænger, eller match dyr på bingopladerne.

Indhold;

12 brikker med form for forskellige dyr, med magneter,

2 magnetiske fiskespinde

4 bingokort

1 spilleplade med spil på begge sider

1 stofpose til bingospil samt føl og find spil

1 terning

Sjov og underholdende multispil fra Vilac, til hyggelige stunder med de mindste!

Anbefalet alder fra 2 år +

(obs terningen er lille, og kan derfor udgør kvælningsrisiko)

Brand

Vilac

Se vores udvalg af Vilac produkter