36 ringe af træ – Grapat

219,00 kr.

På lager

grapat brand logo

Sæt fra Grapat med 36 ringe af træ. De fine træringe kommer i 6 forskellige farver; lilla, blå, grøn, gul, orange og rød.

Træringene er perfekte som open ended legetøj, da de har et hav af forskellige legemuligheder. Brug til dem til at skabe billeder og mønstre, i byggelege, sammen med andet trælegetøj. Brug dem til undersøge og eksperimentere med. Måske der skal en tyk snor igennem og træne finmotorikken. Ringene fra Grapat skal måske hænges på knager eller kroge, eller bindes sammen en snor og bruges som pynt.

Med andre ord, så det er kun fantasien som sætter grænserne med disse fine træ ringe fra Grapat.

Grapats trælegetøj er uden skadelige og giftige kemikalier. De er farvet med naturlige og vandbasserede farver.

Ringene måler 4,8cm i diameter og kan derfor allerede bruges fra 1 årsalderen. Perfekt til et undersøgende, eksperimenterende og legende barn.

Værd at vide:

  • Sæt med 36 ringe fra Grapat
  • Farverige ringe af træ
  • 6 forskellige farver
  • Måler 4,8cm i diameter
  • Open ended legetøj
  • Fri for unødig skidt og kemi
  • Anbefalet alder fra 1 år+

 

 

Alder

Farve

Materiale

Træ

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo