3-i-1 Naturspil – Moulin Roty

249,00 kr.

På lager

Produkt ID: 14216 Varenummer (SKU): 712388 Kategorier: , ,

Smukt brætspil fra Moulin Roty. Spillet er velegnet til børn i forskellige aldre, da sværhedsgrad og spille måden kan tilpasses hvem der spiller. Spillet indeholder flere forskellige dele og kan derfor spilles på flere måder. Det smukke naturspil fra Moulin Roty kommer en med spilleplade med smukke illustrationer på af alle mulige ting og dyr du kan finde i naturen. Motiverne er alt lige fra blomster, agern og snegle til tændstikker, fingerbøl og nøgle.

Gå på opdagelse i naturen med naturspillet fra Moulin Roty. Snak om motiver, farver, blomster eller dyr. Spillepladen indeholder alle de 200 forskellige motiver, og dertil er der hele 200 brikker som hver har et af billederne. Brug spillet til at trække en brik og se hvem der først kan finde det på den store plade. Den som først har fx 10 har vundet. Eller måske i sammen skal finde alle de røde motiver, alle insekter eller noget andet som lige fanger.

Til spillet medfølger også 24 temakort som hver indeholder 6 felter med forskellige billeder på. Træk et kort og find de 6 motiver på det store spillebræt.

For at markere at man har fundet sine motiver kan man bruge nogle af de 24 farvede brikker. Der er i alt 24 brikker i 4 forskellige farver.

Spillet kan også spillet som billedlotteri. Hver spiller får et bræt med 6 felter, og så trækkes der kort op af en lille pose, den som først får pladen fyldt vinder!

Derudover kan der spilles med naturspillet fra Moulin Roty på mange andre måder. fx for at gøre det mere venligt for det mindre barn, kan der tages nogle af de 200 brikker ud, så der er færre. Det kan gøre det lidt nemmere at overskue. Eller i “hvem finder først motivet” kan man til en start lægge nogle temakortene ud, så der fx kun er 24 forskellige motiver at kigge igennem.

For de større børn, kan det også være en konkurrence på tid. Hvem finder flest på 30 sekunder?

Det er også muligt at bruge nogle af de 200 brikker, som et huskespil/vendespil. Nogle motiver går igen, men illustreret anderledes. eller måske er 2 gule blomster et match. Sammensæt derfor selv det huske spil, som i synes passer sammen.

Med andre ord så er er natur brætspillet fra Moulin Roty et spil med MANGE muligheder.

Værd at vide:

  • Brætspil fra Moulin Roty
  • Natur tema
  • Indeholder 1 spilleplade, 24 temakort, 24 farvede brikker og 200 brikker med billeder
  • Spil med mange muligheder
  • Hvem finder hurtigst, billedlotteri, huskespil og endnu flere
  • Spil for børn i flere aldre
  • Familiespil
  • Snak og lær om naturen
  • Anbefalet alder 3år+ (indeholder små brikker)
Alder

Brand

Moulin Roty

Du kunne også være interesseret i...