18 træ kammerater “Brots” – Grapat

379,00 kr.

På lager

grapat brand logo

18 skønne kammerater af træ fra Grapat. Disse Brots kommer i sæt med 18 styk, alle i forskellige farver.

Grapats træ Brots er open ended legetøj. De er simple i design, og indbyder til at fantasien skal bestemme hvem den enkelte Brot er. Måske det er larver? mennesker? rumvæsner? En som bekæmper drager, eller bygger et hus? måske er det en købmand eller en pige som lige er startet i skole? Brots og andre open ended træfigurer kan være hvad og hvem som helst. Det er open ended legetøj.

Open ended legetøj styrker barnets fantasi igennem leg. I sættet her med hele 18 styk i alle regnbuens farver, er der rig mulighed for at udfolde mange forskellige lege. De søde Brots fra Grapat, findes også som “Nisse Palos” i et lignende eller matchende sæt med 18 stk.

Giftfri trælegetøj med masser af mulighed for fantasifuld leg, kun farvet med vandbaseret maling og behandlet med naturlige olier.

Værd at vide:

  • Sæt med 18 træfigurer fra Grapat
  • Træfigurerne kaldes Brots
  • Findes også i sæt med 18 Palos
  • Open ended trælegetøj
  • Uden skadelige kemi
  • Indbyder til fantasifuld leg
  • Måler 7cm i højden
  • Anbefalet alder 10 måneder+
Materiale

Træ

Alder

Farve

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo