16-pak medium farvekridt – Kitpas

137,00 kr.

På lager

Produkt ID: 14339 Varenummer (SKU): KM-16C Kategorier: , , , , ,

Et super fint sæt farvekridt til den lille kunster fra Kitpas. Et skønt sæt med oliekridt til at være kreativ med, både for børn og voksne.

Pakken indeholder 16 medium farvekridt i forskellige farver. Farvekridtene kan bruges på papir, og glatte overflader så som spejle, whiteboards og vinduer. De kan let tværes lidt i for at skabe forskellige skyggeeffekter. Brug Kitpas farverne sammen med kitpas vandpensel (Find vandpenslen her), og pludselig bliver farverne til vandmaling. Yderst simpelt og enkelt, tegnes der blot med de ønskede farver på en glat overflade, så tilføjes der lidt vand med vandpenslen, og så opløses farverne og kan males på papiret. Bland farver og skab et endnu bredere panel af farver til dine kunstværker.

Følg med på vores instagramprofil, (Fritrolderi) for at se mere om Kitpas art crayons.

Lav trygt smukke kunstmalerier med de flotte oliekridt fra Kitpas. Farvekridtene er helt sikre og non-toxic, uden skadelige kemikalier og allergivenlige. Kitpas er et gammelt japansk firma som er kendt for at lave fantastiske og farverige kridt som ikke støver og smuldrer. Vær fantasifuld og skab masser af forskellige og kreative værker med Kitpas. Med deres Art Crayons har du mulighed for at tegne bløde, klare og farverige streger.

Obs. Det anbefales ikke at bruge farvekridtne på porøse og ru overflader som fx kalktavler. Farver på vinduer som har siddet i mange timer, kan grundet UV-stråling være lidt sværere at få af, brug derfor vinduesrens. Hvis farverne kommer på stof fjernes det ved at opløse det i kold/lunken vand og vaskepulver, og vaske det i hånden.

Farverne og vandpenslen fås i forskellige pakker, størrelser og former; vandpensel, 6-pak medium, 12-pak medium, little artist sættet, 12-pak store og 8-pak blokke.

Værd at vide:

  • Olie farvekridt fra Kitpas
  • 16-pak medium
  • Kan bruges som vandmaling
  • Mange forskellige kreative muligheder
  • Kan bruges på papir og glatte overflader
  • Tørres let af vinduer med en fugtig klud
  • Uden skadelige kemikalier og allergivenlige
  • Fås i forskellige sæt
  • Kreativ underholdning for både børn og voksne
  • Anbefalet alder 3 år+ grundet mindre dele, hvis bruges med yngre børn bør det være under opsyn af en voksen.

 

Alder

Brand

Kitpas

Kitpas - Fantastiske farvekridt

Flotte og farverige farvekridt fra japanske Kitpas. Kitpas er et japansk firma som opstod som en lille familie virksomhed tilbage i 1937. Sidenhen er virksomheden vokset og videre udviklet på deres produkt udvalg. De kunne derfor i 2005 præsentere deres Kitpas Art Crayons, som er oliefarvekridt med bløde, kraftfulde og farverige streger. Disse farvekridt kan bruges sammen med vand og blive som vandmaling. Kitpas farvekridt kan bruges på forskellige glatte overflader og ikke kun på papir! Brug dem derfor fx på spejle eller vinduer, og tør dem let af med en fugtig klud.

Kitpas Art Crayons - Fri for skadelig kemi

De flotte og farvestrålene farvekridt fra Kitpas er helt fri for skadelig og giftige kemikalier, brug dem derfor trygt med børnene. De er både non-toxic og hypnoallergisk (allergivenlig) og vaskes nemt af hænder og glatte overflader med lidt vand.

Vær kreativ og skab kunst for både børn og voksne

De smukke farverige oliekridt fra Kitpas er egnet til alle størrelser både børn og voksne. Brug dem til børnekunst og skab farverige billeder på papir, whiteboards, spejle eller vinduer. Eksperimenter og undersøg farvernes verden med vand og bland dig frem til mange forskellige farver. Skab flotte billeder eller andre kreative sysler, som kan pynte i hjemmet, eller bruges som gaver. Kitpas Art crayons har mange forskellige kreative muligheder. Farverne er nærmest silkebløde og meget nemme at tegne med. Deres multi-farvelægningsmuligheder på forskellige overflader bidrager til hvad Kitpas kunst farvekridt kan bruges til. Farveskridtene støver og smulre ikke, og kan tværes ud så streger og farvelægningen bliver blødere og skaber skyggeeffekter. Derudover kan de bruges som klassisk vandmaling. Der kan med alle disse muligheder derfor skabes mange smukke billeder med Kitpas.

Du kunne også være interesseret i...