Tilbud

15 kæmpe diamanter – Bauspiel

144,00 kr.

På lager

15 kæmpe diamanter fra Bauspiel. De meget store og fine diamanter kommer i 15 stk i 5 forskellige farver. Diamanterne måler hele 5 cm i diameter, og er derfor stor og fine. Diamanterne er flade og spejlagtige på den ene side og runde med struktur på den anden.

Bauspiel diamanterne er open-ended legetøj i kategorien “loose parts”, det vil sige at de har mange forskellige legemuligheder og ikke er afhængige af hinanden for at skabe en god leg. Kæmpe diamanterne er perfekte som fx penge i en leg, en skat hos de kongelige, hemmelige krystal-diamanter med magisk superkræft. Fantasien bestemmer legens forløb med open-ended legetøj, og diamanterne indbyder med deres fine og smukke udseendende til masser af forskelligt leg.

Bauspiel diamanterne er lavet af plastik.

Værd at vide:

  • Kæmpe diamanter fra Bauspiel
  • 15 stk i 5 forskellige farver
  • Loose parts
  • Open-ended legetøj
  • Kan bruges til kreative projekter
  • Lavet af plastik
  • Måler 5 cm i diameter

Brand

Bauspiel

Bauspiel producerer smukt og fint legetøj. Deres produkter er i en blanding af træ i naturlige farver og farverige platisk diamanter. Legetøj fra Bauspiel er open-ended legetøj og meget indbydende til fantasifuld og kreativ leg. Alt trælegetøj fra Bauspiel er lavet af træ fra europa, og indeholder ingen skadelig kemi, og er kun farvet med ikke-giftige farver. Bauspiel er et tysk brand som producerer lækkert kvalitets open-ended legetøj. Dette open-ended legetøj indbyder til konstruktions og stablelege, med deres geometriske former. Dette styrker den matematiske forståelse. Derudover stimuleres sanserne med de farverige og meget fine diamanter og lucent cubes. Barnets fantasi inviteres til masser af kreativ tankegang med de sjove former og fine farver fra Bauspiel.

Du kunne også være interesseret i...