12 farvede skåle “mates” – Grapat

299,00 kr.

På lager

grapat brand logo

Fine små skåle fra Grapat. De farvede træskåle, har 12 forskellige farver i alle regnbuens farver. Brug dem i open ended leg, hvor det er fantasien som bestemmer legen. De fine Mates fra Grapat passer perfekt sammen med Grapats træmennekser “Nins”. De 12 farver matcher på kryds og tværs med andet Grapat trælegetøj, som kommer i sæt af 12. Brug mates til farvesortering, stable leg, byggeleg, måske det er en stol til en træfigur?

Lad fantasien bestemme og tryl de fine træ skåle om til alverdens.

Træskålene er som alt andet af Grapats trælegetøj fri for skadelig og unødig kemi. Farverne er giftfri og vandbaseret.

Værd at vide:

  • Grapat træskåle “mates”
  • Sæt med 12 styk i regnbuefarver
  • Uden skadelig kemikalier
  • Open ended legetøj
  • Anbefalet alder 10måneder+
Materiale

Træ

Alder

Farve

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo