Tilbud

100 stk Lucentcubes – Bauspiel

1.139,00 kr.

På lager

Produkt ID: 44319 Varenummer (SKU): 0100 Kategorier: , , , , ,

100 stk Lucent cubes fra Bauspiel. Klodserne kommer i en kvadratisk træramme. I dette store sæt får du hele 100 stk lucent cubes i 10 forskellige farver. Klodserne er gennemsigtige og farverige. Brug fx lucent cubes til at lege med lyset, og se dem farve gulvet når solen skinner igennem dem.

Bauspiel Lucent cubes er lavet af hårdt solidt plastik. De minder lidt om terninger til brætspil, men er større. Klodserne måler 2,5 x 2,5 x 2,5 cm.

De 100 cubes passer perfekt ned i trærammen og rammen kan fx bruges til opbevaring, men også til at skabe mønstre og smukt mosaikkunst i.

Lucent cubes er open-ended legetøj, i kategorien “loose parts”. Hvilket betyder at de smukke terninger kan bruges til alverdens fantasifuld og kreativ leg. Brug klodserne sammen eller hver for sig. Byg, stable, og skab, eller lav smukke mønstre og motiver med de farverige lucent cubes. De store Terninger kan også bruges til farvelege, som magiske krystaller, som diskodansegulv til små figurer. Der er mange muligheder og det drejer sig bare om at lade sig inspirere af klodsernes fine og indbydende udseende, og så lade fantasien flyde.

Bauspiel Lucent cubes passer perfekt sammen med x-klodser og plus klodserne fra Bauspiel.

 

Brand

Bauspiel

Bauspiel producerer smukt og fint legetøj. Deres produkter er i en blanding af træ i naturlige farver og farverige platisk diamanter. Legetøj fra Bauspiel er open-ended legetøj og meget indbydende til fantasifuld og kreativ leg. Alt trælegetøj fra Bauspiel er lavet af træ fra europa, og indeholder ingen skadelig kemi, og er kun farvet med ikke-giftige farver. Bauspiel er et tysk brand som producerer lækkert kvalitets open-ended legetøj. Dette open-ended legetøj indbyder til konstruktions og stablelege, med deres geometriske former. Dette styrker den matematiske forståelse. Derudover stimuleres sanserne med de farverige og meget fine diamanter og lucent cubes. Barnets fantasi inviteres til masser af kreativ tankegang med de sjove former og fine farver fra Bauspiel.

Du kunne også være interesseret i...