Tilbud

100-Frame m. filtkugler – From Jennifer

Original price was: 539,00 kr..Current price is: 458,15 kr..

På lager

Treasures from Jennifer

En fin ramme med 100 fordybninger i. 100-Frame brættet er fra From Jennifer og er en af deres mange Treasures. Rammen kan bruges til open-ended og montesorri inspireret leg, hvor leg og læring mødes i en tæt og uadskillelig kombination. Brug 100-Framen sammen med de medfølgende farverige kugler af filt. Der medfølger 110 filt kugler i forskellige farver. De passer ned i brættes huller, og kan fx bruges til at visualisere tal og mængder op til 100.

Treasures from Jennifer producerer også forskellige sæt med træmønter som er helt perfekte til brættet og passer ned i en fordybning. Mønterne fås i forskellige sæt med fx. verdens flag, tal, bogstaver, brøker, matematiskesymboler. Så sammen med disse og kuglerne er 100-rammen helt oplagt til legende læring. Hvor der er uendelig mange muligheder at gribe legen an.

Brættet kan også være inspiration til at lave sine egne spil. Måske en slags 5 for stribe? eller hvem kan først få en kugle i alle sine eksempelvis 25 huller, måske med brug af en tang? Måske 100-frame skal med en tur uden for, og se om man kan finde hele 100 forskellige små sten?

Brættet måler 30×30 cm og er et solildt kvalitetsprodukt. Filtkuglerne måler 1 cm i diameter.

From Jennifer laver skønt montesorri inspireret legetøj og oplagt til open-ended leg, hvor fantasi, leg, kreativtet og læring mødes på en naturlig måde.

100-frame fås også med 110 små trækugler i stedet for filtkuglerne.

Anbefales fra 3 år+ (grundet de små filtkugler.)

 

Brand

From Jennifer

From Jennifer eller også kendt som Treasures from Jennifer laver skønt legetøj af træ. Legetøjet er skabt til at være et naturligt møde mellem leg og læring. Kreativitet, fantasi, læring, og leg er i tæt samspil når From Jennifer trælegetøj bruges. Alt legetøj fra Treasures from Jennifer kommer i naturlige farver, så man kan se træets smukke og naturlige åre og mønstre. Trælegetøjet er behandlet med naturlige oiler, som ikke er skadelige. Der kan være mindre olie pletter på emballagen fra From Jennifer, det skyldes alene at de producerer legetøjet efter bestilling, og det lynhurtigt bliver pakket og sendt afsted. Dette mindsker overproduktion, men kan give mindre olie pletter på emballagen i farten. Alt det fine legetøj fra Treasures from Jennifer er lavet af hårdt solidt træ for at skabe holdbart kvalitets legetøj. From Jennifer er en mindre familievirksomhed fra Missouri i USA. Deres legetøjsvirksomhed er startet ved at Jennifer ville lave noget trælegetøj til hendes egne børn tilbage i 2014, og nu er de internationale og i mange forskellige stedet i verden, fordi de ganske enkelt laver noget lækkert og fantastisk legetøj. Se mere om alt det indbydende trælegetøj fra From Jennifer her under.
Treasures from Jennifer

Du kunne også være interesseret i...