Tilbud

1 til 10 sorteringsbræt – Pagalou

Original price was: 447,00 kr..Current price is: 379,95 kr..

På lager

Et fint sorteringsbræt fra pagalou. Brættet har i alt 10 felter i forskellige størrelser. Nede i hvert felt er skrevet et tal, som kan bruges til tracing.

Brættet indbyder til sortering og tællelege. Se forskellen på antal, eller størrelser.

Sorteringsbrættet måler ca. 40 x 20 x 1.8 cm.

Til pagalous 1 til 10 bræt medfølger en blyant til tracing.

Brug sættet til at lærer og fornemme tallenes facon, når de traces. Eller forstå tallet betyding i forhold til mængde og læg 5 fx trækugler, sten eller perler, i feltet med 5 tallet på. Tæl, leg og lær. Undersøg og vær nysgerrig.

Pagalou trælegetøj forbinder leg og læring i ét. Det er montesorri inspireret legetøj som indbyder til læring leg, som en del af barnets naturlige nysgerrighed til læring.

Pagalou legetøj er af høj kvalitet og skabt med henblik på at kunne gå fra barn til barn igennem flere generationer.

Anbefalet alder fra 3 år+

 

Brand

Pagalou

Pagalou skaber trælegetøj af høj kvalitet. Legetøjet er skabt til at være holdbar og skulle kunne gå i arv, generation efter generation. Deruover er legetøjet helt uden skadelige kemikalier. De er produceret både øko- og allergivenligt, med vand- og naturbaserede farver, med fokus på at bevare højest mulige kvalitet og sikkerhed. Pagalou trælegetøj er montesorri inspireret og kombinerer leg og læring i ét. Legetøjet tilbyder en form for læring eller udvikling. fx læring eller øget forståelse for bogstaver og tal, eller træning af finmotorikken. Legetøjet tager udgangspunkt i barnets naturlige nysgerrighed og tilgang til læring igennem legen, og indbyder til læring leg på barnets præmisser.

Du kunne også være interesseret i...